Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 10 september 2014

Eerste lustrum vakbeurs Recycling

Binnenkort is het dan zover! Het eerste lustrum van de vakbeurs Recycling. Van 23 t/m 25 september 2014 vindt de vijfde editie van de vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Recycling 2014

Data: 23, 24 & 25 september 2014

Openingstijden: 13.00 tot 21.00 uur

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Adres: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Parkeren: Gratis

Meer informatie: www.evenementenhal.nl, 0183 – 680 688

Evenementenhal Gorinchem is op 23, 24 en 25 september 2014 voor de 5e keer hét trefpunt voor alle afvalverwerkers,-inzamelaars en –recyclers, gemeenten, toeleveranciers, adviseurs, brancheverenigingen en overige branchegerelateerde organisaties. Recycling 2014 is de enige vakbeurs in de Benelux die alle vragers en aanbieders uit de afvalverwerking- en recyclingbranche bijeen brengt. Drie dagen lang kunnen bezoekers in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een hapje en drankje, relaties onderhouden, nieuwe relaties ontmoeten, informatie uitwisselen en kennis en ervaring delen met branchegenoten. Kortom, één beursbezoek is genoeg om compleet op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends binnen alle segmenten van de recyclingbranche.

Branchebreed productenaanbod

Een breed assortiment aan (nieuwe) producten en diensten wordt door de exposanten van Recycling 2014 met plezier getoond.  Op een beursvloer van ruim 10.000 m2 staat een keur aan standpresentaties van leveranciers op het gebied van onder andere recyclingmachines, weegsystemen, stofbestrijding, hijs- en hefmachines, schrootscharen, kranen, containers, shredders, transport en nog veel meer. De exposanten vertegenwoordigen een compleet beeld van de verschillende segmenten in de recyclingbranche, zoals bouw- en sloopafval, metalen en voertuigdemontage, papier en kunststof, grote afvalverwerkers en dienstverlenende organisaties.

Netwerken

Wegens groot succes is in overleg met de branchevereniging BRBS besloten in 2014 wederom een congres naast de vakbeurs te organiseren. Het congres staat gepland op woensdagochtend 24 september. Meer informatie over het programma en toegang vindt u op de website www.brbs.nl en www.evenementenhal.nl. Daarnaast vindt ‘Netwerken in de afvalbranche’ dit jaar voor het eerst plaats tijdens de vakbeus Recycling. Bij ditjaarlijks terugkerend evenement kunnen directie en management van bedrijven uit de afvalbranche elkaar ontmoeten, inspireren en ervaringen delen.

GEDC0956.JPGHet Thema dit jaar is: ‘De Kracht van de Kringloop, waar staan we nu? Hoe zuinig zijn we op de grondstoffen in het afval?’ Het netwerkevenement vindt dit jaar plaats op 24 september, tijdens de "Recyclingbeurs 2014" in de Evenementenhal in Gorinchem. Meer informatie en inschrijven kan via www.netwerken-in-de-afvalbranche.nl.

U komt toch ook?

Als lezer van het Vakblad Afval! heeft u gratis toegang tot de vakbeurs Recycling 2014. U kunt twee gratis entreebewijzen aanvragen via de registratieportal www.evenementenhal.nl/recycling-go. Uw registratiecode is 7140000849. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens ontvangt u uw digitale entreebewijzen per e-mail. Deze print u uit en neemt u mee naar de beurs waarna u recht heeft op gratis parkeren, gratis toegang voor twee personen en volledig verzorgde catering op de beursvloer.