Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 08 oktober 2015

Nationale Snipperdag geslaagde onderneming

Reisswolf ziet de achtste editie van de Nationale Snipperdag als een groot succes. Particulieren, bedrijven en andere instellingen brachten 112.000 kilo vertrouwelijke documenten bij het bedrijf binnen.

Reisswolf Snipperdag Overhandiging cheque Sandra ReemerSandra Reemer ontving de cheque voor Nationale Boomfeestdag van directeur Freerk Potze.

Tijdens de Nationale Snipperdag kon het papier gratis worden ingeleverd. De dag vond plaats op woensdag van 10:00 tot 16:00 uur op de Reisswolf-locaties Wognum, Hengelo, Heesch en Scheemda. Dit jaar deden niet alleen bedrijven en particulieren mee aan de Snipperdag-actie, ook gemeenten in Nederland droegen hun vertrouwelijke documenten ter vernietiging aan.

Iedere kilo ingeleverd vertrouwelijk papier leverde een bedrag op voor een goed doel. Dit jaar was dat de Stichting Nationale Boomfeestdag, een stichting die kinderen uit de groepen 6 en 7 kennis, inzicht en begrip voor bomen bijbrengt. Freerk Potze, directeur van Reisswolf Nederland, overhandigde woensdagmiddag als gevolg van de inspanningen een cheque van 3.250 euro aan Sandra Reemer, ere-ambassadrice van Stichting Nationale Boomfeestdag.