Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 08 januari 2016

EPV lanceert vernieuwde website

De nieuwe website van de Emballage- en Palletindustrie Vereniging is aangepast aan de vorig jaar ingezette communicatielijn 'De Kracht van Hout'.

Voor de nieuwe website is de uitgebreide informatie in het openbare gedeelte opnieuw geordend, kritisch bekeken en geactualiseerd. De site is volgens de Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging (EPV) nu overzichtelijker dan haar voorganger en geeft op een duidelijke wijze aan waarom producenten, handelaren en reparateurs van houten verpakkingen zich bij de EPV zouden moeten aansluiten en wat de voordelen zijn voor gebruikers en inkopers van houten verpakkingen om zaken te doen met leden van de EPV.

Wie de website opent, weet nu direct waar de EPV en haar leden voor staan, stelt de vereniging in een persbericht. In de slides worden de voordelen van hout en het werken met aangesloten bedrijven samengevat.  

De website informeert verder onder andere over de gedragscode die EPV-leden hebben ondertekend, de diensten en activiteiten van de EPV en geeft een overzicht van de diverse pr-materialen die aan leden en hun klanten beschikbaar worden gesteld. Inkopers en gebruikers van houten verpakkingen kunnen via de ledenlijst en de kaart van Nederland direct zien welke leden bij de EPV zijn aangesloten. De nieuwe website is op elk device te raadplegen. 

EPV-leden kunnen daarnaast inloggen op het Ledennet van de website. Hier zijn aanvullende informatie, documenten en nieuwsbrieven te raadplegen.