Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 20 januari 2016

GP Groot beloond voor inzet goede doelen

GP Groot zet zich op diverse manieren in voor de maatschappij. Daarvoor is het bedrijf nu beloond met een Bronzen Waaier.

Stichting De Waaier, een 'goede doelen makelaar' uit de regio Alkmaar, deelt al elf jaar waaiers uit voor maatschappelijk betrokken ondernemingen. Dit jaar viel GP Groot dus in de prijzen. Het bedrijf is sinds 2010 een actieve donateur van De Waaier en heeft zich op verschillende wijzen ingezet. Zo organiseerde GP Groot een wielerrace, gingen medewerkers wandelen met bewoners van verpleeghuizen, werd een kerkje uit 1740 geschilderd en leverde het bedrijf granulaat voor een scoutingorganisatie. De waarde van de in totaal 51 'matches' werd geraamd op 62.000 euro.

Burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard reikte gisteravond de prijs uit aan Jessica Groentjes en Marc Valkering van het bedrijf.

De jury, die dit jaar bestond uit Gijs Schot van Schot Groep en winnaar van de Bronzen Waaier 2014, wethouder Bert Fintelman van de gemeente Langedijk en Patty van Ziel van Stichting Met Welzijn Heerhugowaard, selecteerde de genomineerden van de Bronzen Waaier 2015. Platformleden van De Waaier brachten hun stem uit. Meer dan de helft van de stemmen ging naar GP Groot.

Meer weten over GP Groot inzameling en recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website