Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 09 maart 2016

Sterrenzeefmachine efficiënt en zuinig

De Multistar L3 combineert grote capaciteit met lage kosten per ton. Het gepatenteerde zeefdek met speciale reinigingselementen zorgt ervoor dat diverse materiaalstromen kunnen worden afgezeefd. Zelfs onder natte omstandigheden. Ook zorgen de reinigingsvingers ervoor dat stoorstoffen zoals foliën niet om de assen wikkelen.

De Multistar L3 van Komptech in actie.

De Komptech Multistar L3 is een doorontwikkeling van de lijn Multistar sterrenzeefmachines. De nieuwe mogelijkheden vergroten de flexibiliteit van de machine en maken onderhoud eenvoudiger. De grote zijdeuren zorgen er niet alleen voor dat de machine zeer toegankelijk is voor onderhoud en service, maar geven de machine ook de uitstraling die past in een tijd van innovatie.

Flexibeler

Een ander hoogtepunt is de cassetteconfiguratie van de zeefdekken, die een snelle wisseling mogelijk maakt, waardoor de machine nog flexibeler is. De onderdelen voor de sterassen zijn robuuster gemaakt, het ontwerp van de afvoerband voor de fijne fractie is herzien, en de besturing is nog intuïtiever gemaakt.

Ongeëvenaarde capaciteit

De grote capaciteit en lage bedrijfskosten zorgen voor een optimale operationele efficiency. De bunker, het invoersysteem, en het ontwerp en de afmetingen van de zeefdekken zorgen voor een compacte unit, met een vrijwel ongeëvenaarde capaciteit. Effectieve slijtagebescherming van alle onderdelen die in contact komen met het te verwerken materiaal en een efficiënte dieselelektrische aandrijving zorgen voor de laagste bedrijfskosten.