Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 15 september 2016

Klok Containers neemt nieuwe voertuigen in gebruik

Ter vervanging en verduurzaming van het bestaande wagenpark heeft Klok Containers onlangs twee nieuwe inzamelvoertuigen voor bedrijfsafval in gebruik genomen.

Klok foto van nieuwe voertuigen geleverd door GeesinkNorba.jpgDe twee nieuwe voertuigen voor de inzameling van bedrijfsafval.
Foto: GeesinkNorba

Afgelopen week mocht GeesinkNorba samen met Best Trucks de twee nieuwe voertuigen afleveren bij Klok Containers in Rotterdam. De nieuwe voertuigen worden ingezet voor de inzameling van bedrijfsafval. De GPM IV achterlader voorzien van een GHC belading is uitermate geschikt voor de lediging van de grote HKE containers. Het DAF chassis is uitgerust met een Euro 6 motor, de schoonste variant die op dit moment beschikbaar is voor grote inzamelvoertuigen.

Klok Containers is onderdeel van Shanks Nederland en zamelt jaarlijks een grote hoeveelheid afval in bij diverse bedrijven en organisaties. In de afgelopen periode heeft Shanks een uitgebreid traject doorlopen om voertuigen te selecteren voor de vernieuwing van het wagenpark. Belangrijke doelstellingen daarbij waren verbetering van kwaliteit en veiligheid, verduurzaming en uniformering van het wagenpark en een hogere kostenefficiëntie. De wagens van GeesinkNorba voldeden ruimschoots aan deze eisen en dus mocht GeesinkNorba de nieuwe achterladers leveren.

Meer weten over Geesinknorba?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Shanks Nederland?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline