Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 31 oktober 2016

Officiële opening locatie Vliko in Zoeterwoude

Burgemeester Liesbeth Bloemen van Zoeterwoude heeft de Vliko-locatie officieel geopend.

openingshandeling nieuwe locatie Vliko Zoeterwoude.jpgOfficiële opening nieuwe locatie Vliko in Zoeterwoude.

Tijdens een feestelijke ceremonie en in de stralende zon, verrichte Bloemen afgelopen zaterdag de opening door samen met Louis Sciarli, directeur van Vliko, in één van de nieuwste kraakperswagens van Vliko, door het rode lint bij de ingang te rijden.

Op de locatie zijn twee recyclinghallen verrezen. Hierin worden de verschillende afvalstromen die Vliko bij haar klanten in de regio’s Leiden en Alphen aan de Rijn inzamelt, gereed gemaakt voor hergebruik. De hallen zijn duurzaam ingericht met volledige led-verlichting en 50 procent licht doorlatende platen.

Algemeen directeur Louis Sciarli:  ‘We zijn enorm trots en enthousiast over onze nieuwe locatie in Zoeterwoude. Alle faciliteiten zijn voorhanden om onze werkzaamheden goed en veilig uit te voeren en nog meer in te zetten op het terugwinnen van grondstoffen voor nieuwe producten uit afval. Dit sluit perfect aan op onze missie ‘making more from waste’  die wij bij Vliko in de gehele organisatie uitdragen. Met oog voor mens, milieu en maatschappij doen we dit op een zo duurzaam en veilig mogelijke manier.”