Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 09 juni 2017

100-jarige GP Groot viert verjaardag met open dag

GP Groot viert haar 100-jarige jubileum op zaterdag 10 juni voor het publiek met een groots opgezette open dag in Alkmaar.

GP Groot open dag 10-6-17.jpg
Foto: Gp Groot

Onder het motto ‘Van afval naar grondstoffen en energie’ worden diverse onderdelen van GP Groot gepresenteerd en gedemonstreerd. Ook is er volop entertainment op de locatie. Kijken naar demonstraties van alle scheidingsinstallaties, een bezoek aan NXT (het op 8 juni geopende tankstation van de toekomst), en een mini-expositie van jurken uit gerecycled materiaal – het is slechts een greep uit de activiteiten die GP Groot organiseert op het terrein aan de Boekelerdijk in Alkmaar.

Voor kinderen is er ook van alles te doen. Zo geven trainers van Jong AZ en VV Limmen een voetbalclinic, is er een ‘energiek’ fietsspel, een minikartbaan en kan er in een simulator worden geraced tegen Tom Coronel. Voor bezoekers die graag het overzicht willen bewaren, is er de mogelijkheid om een prachtig uitzicht te hebben over het terrein aan de Boekelerdijk.

Aanmelden

De Open Dag duurt van 11.00 tot 15.30 uur en iedereen is welkom: de toegang is gratis. Geïnteresseerden die zich van te voren aanmelden via www.opendaggpgroot.nl ontvangen bij inlevering van de aanmeldbevestiging iets lekkers. 

100 jaar GP Groot

De basis van het familiebedrijf GP Groot is gelegd door Gerrit Pieter Groot, G.P. Groot. Begin van de vorige eeuw is hij begonnen als melkrijder en groenteman. Als zelfstandig ondernemer met een goede handelsgeest stortte hij zich vervolgens op diverse activiteiten en legde hij zo het fundament voor het huidige GP Groot. Het bedrijf is inmiddels op drie fronten actief: infra en engineering, brandstoffen en oliehandel, en inzameling en recycling.

Gerelateerde artikelen