Categorie: beurs | Gepubliceerd: 14 juni 2017

IFAT Africa opent deuren naar continent vol kansen

Van 12 tot en met 14 september vindt in Johannesburg de tweede editie van de IFAT Africa plaats. Voor bedrijven met internationale ambities een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met klanten en partners uit veertig landen, de meeste uit Afrika.

MetaSus, Rijkswaterstaat Leefomgeving en het Netherlands Water Partnership organiseren een collectieve deelname aan dit evenement. Geïnteresseerde organisaties kunnen tegen een vergoeding deelnemen aan het ‘Holland Waste and Water Pavilion’, een matchmaking- en netwerkevenement georganiseerd door de Nederlandse Ambassade in Pretoria. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) kunnen bedrijven mogelijk in aanmerking komen voor een missievoucher, waarmee de deelnamekosten worden gehalveerd.

IFAT Africa werd voor het eerst georganiseerd in 2015. Tijdens de eerste editie ontving de beurs ruim 2.000 beursbezoekers uit 42 verschillende landen. IFAT Africa telde toen 116 standhouders uit 13 landen. Samen vulden zij een beursvloer van 4.500 vierkante meter.

Meer informatie over deelname aan het Nederlandse paviljoen of over de mogelijkheden voor een eigen stand op de tweejaarlijkse beurs is te vinden op de website van MetaSus.

Gerelateerde artikelen