Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 26 april 2018

Tomra lanceert flessenautomaat voor kleinere winkels

Emballageautomatenproducent Tomra lanceert een vrijstaande en compacte flessenautomaat voor kleine winkels met lagere innamevolumes, zoals de gemakswinkels.

Interactief scherm van emballageautomaat H11 Tomra.jpgHet interactieve scherm van de H11.
Foto: Tomra

De automaat H-11 is volgens Tomra de juiste keuze voor winkels waar een compacte oplossing voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen gewenst is. Het sorteert ingenomen drankverpakkingen automatisch in twee opslagcompartimenten: petflessen in het ene compartiment en glazen (bier)flesjes in het andere. De automaat is uitgerust met een zogenoemde SoftDrop-container, die zorgt voor een zachte landing van de glazen flesjes zodat ze hervuld kunnen worden.

Personaliseren

De H-11 beschikt over een groot touchdisplay voor onder meer promotievideo’s, spaarprogramma’s en donatiecampagnes. De campagnes zijn online in te laden wanneer de automaat verbonden is met Tomra Connect. Door deze software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, promotie, beheer en statistieken, zegt Tomra. De H-11 automaat is leverbaar in iedere gewenste kleur of met een print in de huisstijl van de eigen winkelformule.