Categorie: Producten | Gepubliceerd: 05 juni 2015

Drie nieuwe kranen voor Metaal Recycling Twente

Sinds kort staan er maar liefst drie nieuwe kranen op het terrein van Metaal Recycling Twente (MRT) in Enschede.

Voor de aankoop heeft bedrijfsleider Zacharias Ince van MRT zich goed voorbereid. "Drie machines in één koop bestellen doe je niet zomaar. We hebben gekozen voor de Sennebogen 830M - E. Bij het overslaan van schroot is een speciale robuuste overslagmachine onmisbaar. Dan moet je een machine hebben waar je van op aan kunt. Stilstand is funest."

"Nu we een tijdje draaien gaan we de machines steeds meer waarderen. Ze zijn standaard zeer compleet, de constructie is degelijk en ze zijn goed toegankelijk vanwege de ruime opstappen en bordessen. Het zijn technisch eenvoudige machines maar vreemd genoeg ontbreekt er niets. Onze machinisten zijn erg tevreden," zegt Ince.

De drieling van Sennebogen wordt geleverd door Kuiken uit Emmeloord. Voor het onderhoud is een Kuiken Service Agreement Grijs afgesloten voor structureel onderhoud.

Metaal Recycling Twente

Metaal Recycling Twente in Enschede is al actief sinds 1954 en is een dynamisch en modern bedrijf met zestien vakbekwame medewerkers. Onlangs werd een nieuw kantoor en kade in gebruik genomen en het grondoppervlak groeide naar 9.000 m2. Alle soorten ferro metalen worden verwerkt en verhandeld en gaan als grondstof naar recyclingbedrijven in binnen- en buitenland. Ook wordt bij MRT non-ferro producten zoals aluminium, rvs, lood, zink, tin koper en messing ingezameld.

MRT2.jpg

Gerelateerde artikelen