Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 15 september 2015

Papier inleveren bij Reisswolf voor het goede doel

Tijdens de Nationale Snipperdag doneert Reisswolf voor iedere kilo gratis ingeleverd vertrouwelijk papier aan de Stichting Nationale Boomfeestdag.

Reisswolf organiseert  woensdag 7 oktober alweer de achtste Nationale Snipperdag. Een dag waarop gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten bij de verschillende locaties van het bedrijf kunnen inleveren. Deze worden vervolgens gratis vernietigd. Daarbij doneert Reisswolf  voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd een bedrag aan een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Nationale Boomfeestdag, een stichting die  kinderen uit groepen 6 en 7 op een fantasievolle en aansprekende wijze kennis, inzicht en begrip voor bomen bijbrengt. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie.

Aan het einde van de Nationale Snipperdag wordt symbolisch de cheque met het eindbedrag van de actie overhandigd aan Stichting. Gratis papier inleveren kan van 10:00 tot 16:00 uur op de locaties Wognum, Hengelo, Heesch en Scheemda.

Gerelateerde artikelen