Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 07 maart 2017

Oud-Kamerlid start adviesbureau nieuwe economie

Marieke van der Werf, voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA, gaat bedrijven en organisaties op weg helpen naar 'de nieuwe economie'.

Samen met partner Sanne Carrière heeft Van der Werf deze maand ‘Dr2 New Economy’ opgericht. De twee hebben naar eigen zeggen de kennis, het netwerk en de tools in huis om voor opdrachtgevers de transitie naar een duurzaam business model succesvol in te zetten. Ze ‘verdienden hun sporen op het gebied van toepasbare duurzaamheid’ en staan voor een ‘strategische aanpak die door middel van praktische ondersteuning en inspirerende methodiek leidt tot vernieuwing en resultaat’.

Van der Werf werd in 2011 namens het CDA lid van de Tweede Kamer, waar ze het woord voerde over onder andere energie en duurzaamheid. Later werd zij een veelgevraagd spreker en gaf zij lezingen en presentaties over de circulaire economie en de energietransitie.

Dr2 New Economy is een dochteronderneming van Dröge & van Drimmelen. Dat kantoor biedt samenhangende dienstverlening op het gebied van corporate communication en public affairs en helpt opdrachtgevers bij de positionering en belangenbehartiging rond maatschappelijke thema’s.