Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 14 maart 2017

Afvalsmelterij Ensartech onder de virtuele hamer

Nadat Afvalsmelterij Ensartech in Farmsum eind 2012 failliet werd verklaard, veilt BVA Auctions in opdracht van de pandhoudster van 17 maart tot en met 3 april de roerende zaken.

Ensartech veiling BVA Auctions2.jpgEr kan onder meer geboden worden op een Stork 4-pass stoomketel, Mokesa smelter en een Luehr rookgasventilatiesysteem. Tevens wordt de complete installatie in de veiling aangeboden. Het onroerend goed wordt op 4 april via het platform van BOG Auctions geveild. Na het sluiten van de veilingen worden de roerende zaken en het onroerend goed in een combinatieveiling aangeboden op BOG-Auctions.com.

Alle informatie over de veiling én de mogelijkheid om u aan te melden voor een bezichting is te vinden op de site: Veiling Afvalsmelterij Ensartech te Farmsum.

Bezichtiging van Ensartech

Het is mogelijk om de roerende goederen en het onroerend goed te bezichtigen op de volgende data:

  • Vrijdag 17 maart 2017 van 10.00-12.00 uur
  • Vrijdag 31 maart 2017 van 10.00-12.00 uur

Aanmelden is noodzakelijk en kan voor de roerende zaken via de website van BVA Auctions en voor het onroerend goed op BOG Auctions.

Ensartech

De in oktober 2012 opgeleverde afvalvergassingsinstallatie van Ensartech in Farmsum (Noord-Oost Groningen) heeft in de periode van november 2012 tot begin december 2012 circa 35 ton afval verwerkt. Na een misoperatie is de centrale niet meer in bedrijf gegaan. Behalve dat de schade aan de smelter is gerepareerd, zijn er tevens enige aanpassingen gedaan aan de randapparatuur.

Over BVA Auctions en BOG Auctions

BOG Auctions is onderdeel van BVA Auctions, Europees marktleider in online veilen. In opdracht van diverse partijen worden onder andere bedrijfsgoederen, vastgoed en nieuwe producten geveild. Elke maand staan er meer dan 140.000 producten en objecten online, in veilingtermen ook wel ‘kavels’ genoemd. De platformen van BOG Auctions en BVA Auctions verwelkomen per maand ruim 5,2 miljoen bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerden. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. 

Meer informatie:

Over de veiling, bezichtingsdagen en de kavels: Veiling Afvalsmelterij Ensartech te Farmsum.