Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 05 oktober 2017

Nationale Snipperdag Reisswolf druk bezocht

Dit jaar heeft de Nationale Snipperdag van Reisswolf wederom tonnen vertrouwelijk papier opgeleverd. In totaal is tijdens de jubileumeditie 114.000 kilo ingezameld.

Fotolia_89280413_M.jpgGeshredderde hoop oud papier.
Foto: sinuswelle - Fotolia

Het op de Reisswolf-vestigingen in Heesch, Hengelo, Scheemda en Wognum ingeleverde materiaal wordt veilig en volgens eisen vernietigd. De snippers worden daarna voor 100 procent gerecycled. Reisswolf vraagt met de Snipperdag aandacht voor het veilig verwerken van vertrouwelijke informatie en steunt met de actie tevens een goed doel.

Donatie

De cheque met de opbrengst van de Snipperdag is door commercieel directeur van Reisswolf Freerk Potze overhandigd aan Peter Derksen, directeur van Stichting Nationale Boomfeestdag. De donatie wordt gebruikt om jaarlijks ruim 200.000 bomen te planten.

Steeds belangrijker

Het hoge aantal deelnemers aan de Nationale Snipperdag laat volgens Reisswolf zien dat de veiligheid bij het verwerken van deze vertrouwelijke documenten steeds belangrijker wordt. De Privacywetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens wordt steeds verder aangescherpt.

Het was de tiende keer dat Reisswolf de Nationale Snipperdag organiseerde.