Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 10 januari 2018

Nederland circulair! beantwoordt circulaire vragen

Tijdens de Week van de Circulaire Economie helpt Nederland circulair! circulaire innovators met prangende vragen. Dat gebeurt via Twitter.

dreamstime_s_26248414.jpgNederland circulair! biedt innovators hulp.
Foto: Lucadp | Dreamstime.com

Iedereen die een circulair initiatief van de grond wil krijgen of het verder wil ontwikkelen kan tijdens de Week van de Circulaire economie via Twitter bij Nederland circulair! aankloppen voor hulp. Elke dag kiest de redactie achter het account @NLcirculair één vraag uit die wordt gematcht aan een relevant contact of inspiratiebron.

Vragen moeten in de week van 15 tot en met 19 januari in een tweet van 280 tekens worden gesteld aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE. De vraag moet concreet en innovatief zijn en uiteraard een duidelijke link naar circulaire economie hebben. De vraag moet ook als ‘uitdaging’ worden geplaatst op circulairondernemen.nl.

Iedereen met een vraag die niet wordt uitgekozen kan een aanvraag indienen voor ‘Ondersteuning op Maat’ van Nederland circulair!. Via deze weg biedt Nederland circulair! kosteloos 12 uur consult aan van experts.