Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 12 februari 2018

Van Werven deelt 50.000 euro uit aan goede doelen

Van Werven maakt sinds een aantal jaar de keuze om geen relatiegeschenken te versturen rondom de feestdagen, maar dit geld te schenken aan enkele goede doelen.

Afgelopen vrijdag (9 februari) overhandigde Van Werven 50.000 euro symbolisch aan vijf goede doelen: Vrienden van Izvor, Global Rize, de Tweede Mijl, Compassion en Stichting Khuska. De stichting Vrienden van Izvor verleent humanitaire hulp in Roemenië, Global Rize heeft als doel om christenen wereldwijd te laten groeien in hun geloof en de Tweede Mijl biedt een christelijke opvangplaats voor dak- en thuislozen in Amsterdam. De stichting Compassion biedt hulp aan (zwangere) moeders, baby's en kinderen en Stichting Khuska draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Kapuna in Papoea-Nieuw-Guinea en de omliggende regio.

De doelen zijn bewust gekozen door de directie van Van Werven. “Ze staan in verbinding met onze eigen organisatie en omgeving. De goede doelen hebben een directe connectie met enkele van onze medewerkers. We zijn blij dat we op deze manier de organisaties kunnen ondersteunen en hebben er vertrouwen in dat het geld op een mooie manier besteed gaat worden,” aldus managing director Ton van der Giessen uit. Hij overhandigde samen met Cor van Werven de cheques.