Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 11 mei 2018

Bouw-en-sloop-klanten Suez naar Containers Maes

Het Belgische Containers Maes neemt de bestaande Suez-klanten met als kernactiviteit bouw en sloop over. Ook gaat het bedrijf de site van Suez in Tienen, met een bouw- en sloopsorteerlijn, uitbaten.

Fotolia_122737932_S.jpgSuez draagt klanten met als kernactiviteit bouw en sloop over aan Containers Maes.
Foto: Gena - stock.adobe.com

De bedrijven zijn daarvoor onlangs een partnership aangegaan in België. Met de samenwerking verwachten de bedrijven hun schaalvoordelen te vergroten, hun service naar klanten te verbeteren en blijvend competitieve prijzen te kunnen garanderen.

De bestaande bouw en sloop-klantencontracten worden in hun geheel aan de geldende voorwaarden en termijnen overgedragen aan Containers Maes. Om een integrale dienstverlening te garanderen, zal Suez overheidsklanten en klanten die bouw en sloop niet als kernactiviteit hebben, blijven bedienen.

Medewerkers

Containers Maes neemt behalve een deel van de klanten ook de site van Suez in Tienen over. Medewerkers van Suez die op deze site actief zijn, gaan ook over naar Containers Maes. Voor de andere medewerkers die in de bouw- en sloopsector actief zijn, zoekt Suez een alternatief binnen de organisatie zelf.

Optimale spreiding

Met vier gespecialiseerde sites verspreid over Vlaanderen, Brussel en een deel van Wallonië is Containers Maes marktleider op het vlak van inzameling en verwerking van bouw- en sloopafval. De samenwerking met Suez zorgt volgens het bedrijf voor ‘een optimale invulling van haar territoriale spreiding in de bouw- en sloopsector’.