Categorie: beurs | Gepubliceerd: 12 november 2018

Demoplein op vakbeurs Recycling 2018

De vakbeurs Recycling 2018 in Evenementenhal Gorinchem breidt voor het eerst uit naar het buitenterrein met een nieuw Demoplein.

Machines tijdens vakbeurs Recycling.jpgMachines tijdens Vakbeurs Recycling (Foto: GHIS.nl)

Op dit demonstratieterrein staat een opstelling van werkende machines op het gebied van houtrecycling, breken, stofbeheersing, shredden, schudzeven en vlakdekzeven. Zo toont Europe Recycling ontwikkelingen in houtrecycling met machines van Hammel, Morbark en Ecostar. Herwijnen Machinery is aanwezig met een schudzeef van Sandvik en een schredder van Pronar. Pon Equipment presenteert de R155 schudzeef van het Ierse merk McCloskey, geschikt voor zware klussen. MB Dustcontrol neemt de vernevelingsmachine, de SprayCannon, mee en zorgt voor stofbestrijding tijdens de demonstratie. Van Bemmel Recycling laat bezoekers kennismaken met de nieuwste impactbreker: de Terex Finlay I-120. Ook presenteren ze uit de nieuwste lijn van Terex de Evoquip COLT 1000, een vlakdekzeef die kan worden ingezet op kleinere terreinen. Als laatste presenteert Van Bemmel een ALLU DN 3.17 TS 16 zeefback, een hulpmiddel voor diverse zeef- en verkleinwerken.

De negende editie van vakbeurs Recycling is op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 november. Op iedere beursdag zijn er op vaste tijden (14.30 en 19.00 uur) begeleide Demoplein tours.