Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 07 januari 2019

Grote belangstelling voor materieel recyclingbedrijf bij veiling

Na 34 jaar heeft familiebedrijf Sanders Beton en Recycling de werkzaamheden gestaakt. Voor het materieel van het bedrijf is belangstelling uit zowel binnen- als buitenland.

Na ruim dertig jaar actief te zijn geweest in de recycling heeft Sanders Beton en Recycling B.V. uit Boven-Leeuwen haar deuren gesloten omdat er geen opvolging was. Veilingmeester Frank Adam van Troostwijk Auctions maakt dat doorgaans zo’n twee maal per jaar mee, waarbij het bedrijf in kwestie dan besluit om het materieel via Troostwijk te veilen. In dit geval gaat het om onder meer een puinbrekerinstallatie, kiepwagens, afzetcontainers, betonmallen, kranen, heftrucks, gereedschappen, vrachtwagens en trailers die via een online veiling te koop worden aangeboden. In totaal bestaat de veiling uit bijna 300 kavels.

De belangstelling voor de stukken is al groot, vertelt Adam. “We zien in ons systeem dat er al gigantisch veel geboden wordt. Er hebben zich zo’n 2.500 mensen gemeld die al geboden hebben of zich hebben aangemeld als potentiële koper. Zij komen uit 53 verschillende landen, dus ook uit het buitenland is de belangstelling zonder meer groot.”

De veiling is op 21 december 2018 geopend en sluit op 15 januari 2019 haar virtuele deuren. Op 11 januari kunnen alle kavels worden bezichtigd in Boven-Leeuwen (tussen 9 en 12 uur in de ochtend).