Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 02 april 2019

Richardson volgt Veenstra op als HR Directeur bij Renewi

Renewi heeft Helen Richardson benoemd tot HR Directeur. Zij volgt Niko Veenstra op, die deze functie op interimbasis sinds juni 2018 heeft bekleed.

Helen Richardson (Foto: Renewi)

De afgelopen acht jaar was Richardson werkzaam in diverse leidinggevende functies bij Danone/Nutricia. Daar heeft ze de HR-afdeling geprofessionaliseerd, onder meer door de betrokkenheid van de medewerkers te vergroten en de HR-diensten te verbeteren, meldt Renewi in een persbericht. Daarnaast heeft ze gewerkt in de sectoren telecommunicatie, vastgoedontwikkeling en detailhandel, waarbij ze binnen allerlei aspecten van het HR-domein ervaring op heeft gedaan, zoals organisatiestructuur, culturele verandering en talentontwikkeling.

“Helen zal zich met name richten op het ontwikkelen en doorvoeren van ons werknemersbeleid”, laat Renewi-CEO Otto de Bont weten. “Haar brede en diepgaande ervaring vormt een belangrijke bijdrage aan onze onderneming.” Als kersvers HR Directeur zal Richardson ook de Executive Committee van het internationale afvalbedrijf gaan versterken.