Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 07 juni 2019

Nicolet Dukker nieuwe directeur Avalex

Per 1 september wordt Nicolet Dukker de nieuwe directeur van regionaal afvalbedrijf Avalex.

Dukker is de opvolger van Vincent van Woerkom, die sinds vorig jaar interim-directeur is. Hij verving op zijn beurt de zieke Jack Kuin, die sinds 2013 directeur was. Volgens de vacature is het de bedoeling dat Dukker tenminste drie jaar directeur van Avalex blijft.

De aanstaande Avalex-directeur is nu nog werkzaam als directeur van de Rijksschoonmaakorganisatie bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Volgens Avalex sloot haar profiel op alle fronten aan bij de vacature, onder meer omdat ze een ondernemer is binnen overheidsverband en houdt van bedrijfsmatig werken binnen het publiek domein.

Dukker: "Ik vind het van belang om voor een organisatie te werken waar de werkzaamheden echt het verschil maken. Eén dag geen afval van de straat resulteert in een enorm probleem. In een dichtbevolkte randstad is het schoonhouden van de directe leefomgeving essentieel. Die wil je leefbaar houden. Dit is één van de belangrijkste opdrachten van Avalex. Het afval dat we van straat halen willen wij duurzaam inzetten. Afval is geen afval. Het zijn grondstoffen van de toekomst."

Gerelateerde artikelen