Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 02 juni 2021

Perscontainer met kantelaar lost problemen in binnenstad op

Winkels en horecazaken gebruiken minicontainers voor het verzamelen van hun afval. De containers zijn snel vol en worden in de winkelstraten gezet om door verschillende vuilniswagens geleegd te worden. Deze overlast kan nu voorkomen worden met de Presstation Bin van Sidcon. Op een centrale plek kunnen de minicontainers 24 uur per dag geleegd worden.

Voor veel steden is het een herkenbaar probleem. In het centrum hebben de winkels en horecazaken minicontainers voor hun afval. Deze moeten vaak geleegd worden en daarom staan ze vaak in de drukke winkelstraten te wachten totdat de vuilniswagen komt. De Presstation Bin is een ondergrondse perscontainer met een grote capaciteit en een kantelmechanisme om de minicontainers te kunnen legen. De toegangscontrole met een pasje zorgt ervoor dat er geen oneigenlijk gebruik van de container gemaakt kan worden.

De Presstation Bin kan geleegd worden met het ledigingsvoertuig die ook de gewone ondergrondse containers leegt en past daarmee in de inzamel logistiek. Door de grote capaciteit hoeft de vuilniswagen minder vaak te komen en doordat de Presstation Bin zeer weinig ruimte in beslag neemt blijft het straatbeeld netjes en veilig.

Naast situaties in het centrum van een stad kan de container ook ingezet worden bij verzorgingstehuizen, appartementencomplexen, winkelcentra en kantoorpanden.

Nieuwsgierig om te zien hoe het werkt? Lees dan verder op: https://sidcon.nl/producten/presstation-bin