Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 28 juni 2023

Circulair platform Seenons haalt 10 miljoen op

In een recente investeringsronde heeft tech-platform Seenons 10 miljoen euro opgehaald. Dit bedrag zal de 'afvalregisseur' investeren in internationale uitbreiding en het verder ontwikkelen van Europa's grootste circulaire platform.

Seenons-oprichters Martin Kayser (links) en Joost Kamermans.
Foto: Natasja Noordervliet

Seenons is een onafhankelijk tech-platform dat geld verdient door daadwerkelijk afval te verminderen, zonder gestrande activa of gevestigde belangen. Zo startten recent de voorbereidingen voor een achtjarige samenwerking tussen Renewi, Seenons en luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague . De partners willen voor beide vliegvelden op ‘afvalstroomniveau’ de meest duurzame verwerkingsmethode identificeren en inrichten. De data-inzichten die het platform van Seenons genereert, faciliteren deze keuze.  

‘’We willen CapitalT, Tablomonto, Shamrock Ventures, Swiss Post Ventures en Invest-NL oprecht bedanken voor hun steun en geloof in onze missie,’’ aldus Joost Kamermans, mede-oprichter en CEO van Seenons. “Ons doel is om te investeren in een wereld zonder afval, wat belangrijker is dan ooit als je kijkt naar klimaatverandering, uitputting van hulpbronnen en geopolitieke spanningen die vragen om meer strategische autonomie.” Martin Kayser, mede-oprichter van Seenons en CTO: “Met deze financiering willen we hogere stappen op de R-ladder mogelijk maken, in meerdere landen in heel Europa.” 


Vakblad Afval! mei 2023 (nummer 3)