Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 07 december 2023

PD-recycling in het bedrijfsleven

Een gezamenlijke sprong naar duurzaamheid

In Nederland hebben we al grote stappen gezet in de inzameling van pmd bij huishoudens. Als gevolg hiervan is Engels Logistiek BV nu klaar om de inzameling van PD (plastic verpakkingen en drankenkartons) verder uit te rollen naar bedrijven.

Engels is klaar om de PD-inzameling verder uit te rollen naar bedrijven.

De urgentie van effectieve PD-afvalinzameling in bedrijven is duidelijk. Tegen 2025 moet 74 procent van Nederlands afval gerecycled of hergebruikt worden. Dit vereist een gezamenlijke inspanning, vooral in het faciliteren van afvalscheiding op het werk. Engels wil zich graag inzetten voor deze zaak, in
samenwerking met inzamel- en reinigingsdiensten.

Het is echter niet alleen een kwestie van logistiek en infrastructuur; het gaat ook om het veranderen van gewoontes en mentaliteit op de werkvloer. Zodra het scheiden van PD op de werkvloer eenmaal in het systeem van medewerkers zit, zal niemand dit ervaren als een extra stap. Het gaat dan ook om het
bereiken van gewenning, een verandering in de bedrijfscultuur waarbij duurzaamheid en  verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Expertise is het begin

Bij Engels begrijpen we deze uitdagingen en zijn we vastberaden om samen met bedrijven, individuele betrokkenen en reinigings- en inzameldiensten deze overgang aan te gaan. Onze expertise in afvalbeheer is slechts het begin. Wat we echt brengen, is een partnerschap: de lokale inzichten van de klant, gecombineerd met onze ervaring, creëren krachtige op maat gemaakte oplossingen.

Engels wil een partnerschap aangaan met klanten, om samen maatwerkoplossingen te creëren.

Onze containers, afval- en lekbakken stellen ons in staat om prompt te reageren op de unieke behoeften van elk bedrijf of industriegebied. Onze ware kracht schuilt echter in onze flexibiliteit: we luisteren, we passen aan en we voeren uit. De inbreng van onze klanten is het fundament van onze aanpak. We nodigen inzamel- en reinigingsdiensten uit om deel te nemen aan dit grotere gesprek en samen te werken aan een oplossing. We willen horen wat andere bedrijven te vertellen hebben, synergie creëren en innoveren. De praktijkervaring van bedrijven op het gebied van afvalinzameling en -verwerking, evenals op bedrijventerreinen, is van onschatbare waarde. Hoe beter we begrijpen wat er speelt, hoe effectiever onze reactie kan zijn en hoe efficiënter we kunnen bijdragen aan het recyclen van PD. Vanuit Engels adviseren wij onze klanten graag in (maatwerk)oplossingen voor de afvallogistiek.

Laten we onze krachten bundelen om het bedrijfsleven schoner en veiliger te maken. Door onze inspanningen te bundelen, kunnen we een milieu creëren waarop toekomstige generaties kunnen rekenen. Dus daag ons uit!

Meer weten over Engels Logistiek BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! november 2023 (nummer 7)