Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 12 juni 2014

Avalex kiest voor Waste Insight

Avalex gaat alle processen voor afvalinzameling en -verwerking, inclusief de ondersteunende administratieve processen, herautomatiseren met Waste Insight.

Handtekening-Waste-Insight-Avalex-PieterBas-Automatisering-AFAS-Software.jpgAvalex directeur Jack Kuin (l) en algemeen directeur Pieter Bas Buskens van PieterBas Automatisering ondertekenen de overeenkomst.

Waste Insight won begin april 2014 de voorlopige gunning van de openbare Europese aanbesteding die Avalex eind vorig jaar publiceerde. Het vorig jaar door Afas Software en PieterBas Automatisering gelanceerde hybride ERP-systeem scoorde het beste van alle aanbieders. “We zijn er trots op dat we als beste uit de bus zijn gekomen”, zegt marketing director Hans Buskens. “Vooral omdat we hebben gewonnen op basis van daadwerkelijke toegevoegde waarde, zowel waar het gaat om inzameling en verwerking van huishoudelijk- en bedrijfsafval als de onderliggende administratieve processen.”

Waste Insight biedt een organisatiebrede oplossing die op alle locaties door alle medewerkers kan worden gebruikt. In totaal gaan het om zo’n dertig gebruikers die direct betrokken zijn bij de administratieve processen rond het inzamelen en verwerken van afval en reiniging. Nog eens bijna 220 medewerkers hebben via de employee self service (ESS) direct toegang tot een afgesloten deel van het systeem waarin onder meer de gegevens voor de verloning worden geregistreerd. Via de ESS kunnen medewerkers bijvoorbeeld verlofaanvragen indienen die automatisch in de resourceplanning worden verwerkt.

Meer weten over PieterBas Automatisering?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website