Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 15 augustus 2014

Avri en Lander weten elkaar steeds meer te vinden

Er waren al Landermedewerkers bij Avri gedetacheerd en nu gaat Avri het bedrijfsafval bij het werkvoorzieningsschap inzamelen.

DSC_0071.JPGRob van den Beuken (l) van Lander en Guido de Wildt van Avri zijn blij met de overeenkomst

Beide partijen zijn overeen gekomen dat het bedrijfsafval van de vier vestigingen van Lander in Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel voortaan wordt opgehaald door Avri. Het gaat wekelijks om 1500 kilo restafval en 2500 kilo papier en karton. Op afroep wordt glas, hout en schroot opgehaald.

Gedetacheerd

Lander en Avri weten elkaar steeds meer te vinden. Twee maanden geleden zijn twintig medewerkers van Lander, die werken in de openbare ruimte in Buren, gedetacheerd bij Avri.

“We kennen Avri en Avri kent ons. Het voelt goed dat we dit contract snel en goed hebben kunnen regelen met een organisatie die ook stevig in de regio is geworteld”, zegt Lander-directeur, Jan van de Sluis, tevreden.

Lander

Lander heeft de maatschappelijke taak om voor passend werk en participatiemogelijkheden te zorgen voor mensen met een arbeidsbeperking en langdurig werkzoekenden in de regio Rivierenland. Voor ruim 1.200 mensen voert Lander op professionele wijze regelingen uit op het gebied van detachering, gesubsidieerde arbeid en arbeidsontwikkeling.