Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 18 november 2014

Van Kaathoven overgenomen door De Raekt

De Raekt, de beheermaatschappij van de familie van Gansewinkel, heeft de Van Kaathoven Groep uit Sint-Oedenrode overgenomen. Rob van Gansewinkel wordt bestuurder.

Het familiebedrijf Van Kaathoven Groep is gisteren overgenomen door De Raekt Investments. Het bedrijf zal onder de naam Van Kaathoven in de markt blijven opereren. Namens De Raekt treedt Rob van Gansewinkel toe als bestuurder. De huidige aandeelhouders zullen zich verder gaan concentreren op hun participatiebedrijf “neovito”, dat sinds 2012 het kennis- en innovatiecentrum van de Van Kaathoven Groep is.

Volgens Rob van Kaathoven, algemeen directeur van Van Kaathoven Groep, is de overname een weloverwogen keuze. "De familie kiest hiermee voor continuïteit voor het familiebedrijf, haar medewerkers en opdrachtgevers. Met De Raekt kan het bedrijf doorgroeien naar een schaalgrootte welke beter past bij de huidige marktomstandigheden.” Van Kaathoven Groep heeft 120 medewerkers en vestigingen in Uden, Sint-Oedenrode en Bladel.

“Voor De Raekt is de acquisitie van het familiebedrijf Van Kaathoven een hernieuwde kennismaking met de afvalsector. Wij mogen instappen in een bedrijf met een mooie historie in de afvalmarkt dat altijd met veel zorg voor haar klanten en werknemers heeft geacteerd,” stelt Rob van Gansewinkel namens De Raekt. De Raekt Investments is een beheermaatschappij van de familie Van Gansewinkel en staat onder leiding van Marcel van Laetem.

 Meer informatie:

Over De Raekt Ivestments: Begint Van Gansewinkel aan een nieuwe opmars?

Over Van Kaathoven Groep: Rob van Kaathoven: "Ogen niet sluiten voor de realiteit"