Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 11 september 2015

VRN heeft 'succesfactor' en maakt kans op award

Vlakglas Recycling Nederland (VRN) is uitgeroepen tot 'Branchewinnaar Glasrecycling 2015' en maakt daarmee kans op de Nationale Business Succes Award. Dit weekend komt het bedrijf voorbij in De Succesfactor op RTL7.

De Succes Award is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut, een organisatie die succes in het bedrijfsleven wil stimuleren, kennis over succes wil delen en succesvolle mensen wil verbinden. Dat doet het instituut onder andere via het business-to-business televisieprogramma De Succesfactor. Sinds 2012 kent het instituut in dit programma de Succes Award toe aan het beste bedrijf van Nederland. Wie kans wil maken op de prijs dient een succesvisie te hebben, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in de eigen markt.

Als branchewinnaar uit de branche glasrecycling maakt VRN dit jaar kans op de prijs, welke volgens de initiators van de award door gaat voor ‘de grootste ondernemersprijs van Nederland’. Aan het eind van het televisiejaar bepaalt een deskundige jury welk genomineerd bedrijf uit welke branche het meest recht heeft op de overall titel ‘Winnaar van de Nationale Succes Business Award 2015’.

Aanstaande zondag is Vlakglas Recycling Nederland te zien in De Succesfactor. De uitzending begint om 12.55 uur op RTL7 en wordt zaterdag 19 september herhaald om 13.25 uur.