Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 08 oktober 2015

Avri in top 3 beste overheidsorganisaties

Avri is doorgedrongen tot de top 3 in de verkiezing van Beste Overheidsorganisatie van het jaar.

De verkiezing is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met Unie van Waterschappen, Verenging voor Bestuurskunde, IPO, BZK, ICTU, VNG en KING. Doel is bijdragen aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven voor het voetlicht te brengen.

De andere organisaties in de top 3 zijn het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) en de Fiod (de opsporingsdienst van de Belastingdienst). Volgens de jury is Avri een organisatie die zich in korte tijd enorm ontwikkeld heeft, maatschappelijk betrokken is  en goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan. "Als relatief kleine overheidsorganisatie zijn zij een voorbeeld op het gebied van innovatie en verantwoordelijkheid." Avri is trots en blij dat het volgens de jury samen met deze gerenommeerde overheidsorganisaties tot de beste 3 overheidsbedrijven in Nederland behoort.

Aan de verkiezing deden 216 overheidsorganisaties mee. Op 23 november maakt de jury bekend welke organisatie gewonnen heeft.