Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 08 april 2016

Philip Smits nieuwe voorzitter van de BVOR

De Algemene Ledenvergadering van de Branchevereniging Organische Reststoffen (BVOR) heeft deze week Philip Smits benoemd als nieuwe verenigingsvoorzitter.

BVOR nieuwe voorzitter.JPGVoorzitter van de BVOR Philip Smits.
Foto: BVOR

Smits heeft meer dan dertig jaar ervaring in directiefuncties in het bedrijfsleven. Sinds 2002 werkte hij vooral in de agrifood sector. Als CEO van The Greenery en van de Verenigde Bloemenveilingen Aalsmeer (VBA) behartigde Smits met name de marktgerichte belangen van de ondernemers en nam hij daarin het voortouw. Smits’ uitgebreide strategische netwerk in deze sector is voor de BVOR interessant omdat BVOR-leden een belangrijk deel van hun producten afzetten in de agrarische sector, zoals compostproducten en houtbrandstoffen.

Smits volgt Léon Frissen op als voorzitter van de vereniging. Het bestuur bedankt Frissen voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en in het bijzonder voor zijn rol in het volwassen maken van de BVOR. Frissen blijft betrokken bij de BVOR als ere-lid.

De BVOR is de branchevereniging voor producenten van compost, biomassa en andere biobased producten. De vereniging vertegenwoordigt de bedrijven die op duurzame wijze groene reststromen opwerken tot hoogwaardige producten.

Meer weten over Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR)?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website