Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 27 november 2008

Engels Logistiek neemt HLC Milieuservice over

Het bedrijf Engels Logistiek gaat HLC Milieuservice BV overnemen. Dit mede dankzij de successen van Engels Logistiek op de Franse markt met de levering van semi-ondergrondse containers.

De nieuwe naam van HLC Milieuservice BV wordt na de overname Engels HLC BV, waarbij HLC staat voor Hightech Litter Collecting. Door de overname van het Nederlandse bedrijf krijgt Engels Logistiek meer kennis over diftar. Dit is erg gunstig voor Engels aangezien de Franse regering onder president Sarkozy ook op dit systeem is overgegaan. Ook krijgt het bedrijf, dat opereert in de België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Portugal, nu volledig beheer over een eerder gezamenlijk project met HLC Milieuservice: de ontwikkeling van een ondergrondse afvalcontainer die tot 1.200 kilo afval perst.
"Verder gaat Engels Logistiek zich richten op zijn kernactiviteit: de distributie en verkoop, meestal uit voorraad, van kunststof transport-, afval- en lekbakken. De verkoop aan gemeentes en het antwoorden op openbare inschrijvingen op het gebied van diftar wordt de verantwoordelijkheid van Engels HLC BV, ook in het buitenland, dit natuurlijk samen met de lokale vestigingen," aldus een woordvoerder.

Meer weten over Engels Logistiek BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website