Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 27 oktober 2009

GP Groot start rioolservice

De onderneming zal rioleringswerkzaamheden gaan uitvoeren voor bedrijven en gemeenten in Noord-Holland.

GP Groot rioolservice richt zich op drie activiteiten: reiniging & inspectie, advies & (data)beheer en onderhoud. Voor het bedrijf is het aanbieden van rioleringswerkzaamheden een logische stap omdat het ervaring heeft met de aanleg van rioleringen. Daarbij houdt HB Adviesbureau, een bedrijfsonderdeel van GP Groot, zich al langere tijd bezig met advisering over onderhoud en materiaalgebruik van riolering. Bedrijfsleider Aart Bark ziet GP Groot rioolservice als zijn kindje: "Met rioolservice gaan we actief opereren in Noord-Holland."

Minder zorg
Gemeenten zijn weliswaar ervaren rioolbeheerders; problemen als verstoppingen, lekkages en breuken zijn vrij complex. "Een betrouwbare rioolservice is heel belangrijk voor zowel gemeenten als bedrijven. Door de steeds strengere wetgeving moeten bedrijven hard hun best doen om ervoor te zorgen dat het vervuilde water op de juiste plek komt", aldus Bark.
Voornamelijk de verouderde rioleringen vormen een probleem. Het is veel werk en gemeenten, maar zeker bedrijven, hebben hier onvoldoende personeel voor. Zij beschikken ook niet altijd over de juiste apparatuur.

Meer weten over GP Groot inzameling en recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website