Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 16 februari 2011

Engels in volle breedte ingezet bij NMBS-project

Begin 2009 schreef de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS) een bestek uit voor de levering van vuilnisbakken voor de selectieve afvalinzameling op de stations van België.

NMBS afvalunit op station Antwerpen,jpg.jpgDe afvalunit op station Antwerpen.

Via het doorlopen van een selectieprocedure en inschrijving via aanbesteding werd de Belgische Engels-vestiging weerhouden als kandidaat en haalde onder andere door het leveren van een proefmodel de opdracht binnen. Het NMBS-project is Engels op het lijf geschreven.
In het project komen de diverse competenties van de Engels Group bovendrijven, namelijk het leveren van creatieve oplossingen, waarbij een combinatie gelegd wordt in het spuitgieten en vacuümvormen van kunststoffen; het produceren van metalen onderdelen; de montage van de diverse onderdelen en uiteindelijk de gefaseerde uitlevering naar de

Engels 4-fractie unit.jpgDe NMBS-afvalunits zijn in eigen huis ontwikkeld en ontworpen.

klantenvestigingen toe. De afvalunits voor de NMBS zijn geheel in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. Na een grondige analyse is het product vormgegeven en het voorgeschreven design is op eigen CAD-systeem omgezet naar een productiemodel.
Inmiddels zijn de eerste modellen naar tevredenheid geleverd en geplaatst in verschillende stations in België en hebben er ook andere, in Brussel gevestigde organisaties, interesse voor de afvalunits.

Meer weten over Engels Logistiek BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website