Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 09 september 2015

GP Groot infra sluit zich aan bij Sloopcode

Nadat afgelopen maand de website sloopcode.nl is gelanceerd kunnen bedrijven die betrokken zijn bij de aanbesteding van sloopwerken, zich aansluiten bij de Sloopcode.

Onlangs heeft GP Groot infra zich aangesloten bij de Sloopcode, formeel ‘de Code Verantwoord opdrachtgever en opdrachtnemer bij de aanbesteding en implementatie van sloopprojecten’. Initiatiefnemers van de Sloopcode zijn zo’n negentig landelijk opererende sloopbedrijven die lid zijn van Verras en een aantal toonaangevende advies- en ingenieursbureaus in het sloopwerkveld. Vorige maand lanceerde zij de website sloopcode.nl waar bedrijven die de code onderschrijven zich kunnen aanmelden.

De Sloopcode beschrijft wat professionele opdrachtgevers, opdrachtnemers en andere betrokkenen van elkaar mogen verwachten bij de aanbesteding en uitvoering van een sloopproject. Het voordeel is dat transparantie, betrouwbaarheid van informatie en zorgvuldigheid worden bevorderd in aanbestedingen van sloopwerken, aldus de initiators.

Het aansluiten bij Sloopcode heeft geen juridische implicaties. Eenmaal aangesloten mogen bedrijven wel het Sloopcode-keurmerk voeren, dat dus staat voor verantwoord opdrachtgever- en opdrachtnemerschap bij sloopprojecten.

Meer weten over GP Groot inzameling en recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website