Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 19 juli 2006

Eerste BOA-Impress in België bij Van Gansewinkel

In februari 2006 is de allereerste vernieuwde Impress in België geïntroduceerd. Van Gansewinkels vestiging in Puurs zal zijn bestaande BOA-pers vervangen door de Impress D90.

filename.jpg

De huidige BOA-pers was na vele jaren trouwe dienst aan vervanging toe. De Impress-serie is de nieuwe generatie high-performance persen van BOA. Deze balenpersen worden met succes ingezet voor vele toepassingen.
De Impress D90, met een vermogen van 110 kW, is de beste optie voor Van Gansewinkel. Het nieuwe ontwerp voor de vouwbeweging van de verticale voorperskleppen zorgt ervoor dat er nog meer kracht beschikbaar is voor het voorpersen. Dit maakt de D90 de ideale pers om de moeilijk te verwerken materialen (papier, karton, folie en PET) van Van Gansewinkel te persen. Door tal van slimme oplossingen is de Impress tot dertig proces efficiënter dan traditionele persen, en produceert het compacte, goed stapelbare balen met een hoge dichtheid.

filename.jpg

Wereldwijd heeft BOA een grote reputatie opgebouwd met zijn balenpersen. De BOA-engineers hebben jaren gewerkt om de ultieme balenpers te ontwikkelen, een pers die in alle opzichten de naam BOA waard is. Het indrukwekkende resultaat, de Impress-serie, is ook het resultaat van de synergie binnen Synmet.
Synmet biedt turnkey oplossingen voor afvalverwerking. Bij afvalscheiding draait het in wezen om drie basiselementen: verkleinen, scheiden en verdichten. Met haar vijf merken - Artech, BHS, BOA, Hidding en Nihot, allen specialisten op hun terrein -intergreert Synmet deze kerntechnieken tot oplossingen.

Meer weten over Boa Recycling Systems B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! april 2006 (nummer 3)