Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 24 juli 2014

GP Groot gaat overeenkomst aan met Waste Insight

Waste Insight gaat alle operationele processen van GP Groot inzameling & recycling herautomatiseren.

Waste-Insight-ondertekening-GP-Groot-Inzameling-Recycling-AFAS-PieterBas-Automatisering-610x406.jpgDe overeenkomst ondertekend door Wim Horeman, directeur G.P. Groot inzameling & recycling (r) en Hans Buskens, commercieel directeur Waste Insight.

Daartoe hebben de partijen een langjarige overeenkomst getekend. De herautomatisering beslaat het totale operationele traject; vanaf de contractfase, uitvoering van de opdracht tot en met facturatie. Het gaat dan onder meer om het plannen van personeel en voertuigen, inclusief lang transport, de planning voor de afzetcontainers, inzameling van huisvuil en recycling. Eerder al automatiseerde kernpartner Afas de administratieve processen, waaronder financials, HRM en CRM.

Waste Insight bedrijfsbreed invoeren

Behalve de twee vestigingen van GP Groot in Alkmaar en Haarlem gaan ook de zes zelfstandige dochters met Waste Insight werken, waaronder Roele De Vries, Sortiva, Pronk Container Centrale (PCC), Visser ATR en de NNRD. Een aantal vestigingen draait al op PB4All van Waste Insight-kernpartner PieterBas, waaronder Sortiva, Visser ATR, Roele De Vries en NNRD.

Meer weten over GP Groot inzameling en recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen