Categorie: Producten | Gepubliceerd: 20 oktober 2015

Vierdaagseteam Dar genomineerd voor Uitblinker 2015

De Vierdaagseweek zorgt in Nijmegen jaarlijks voor een groot feest, maar ook voor veel afval. Het Vierdaagseteam van Dar ruimt het zwerfafval op en maakt dit jaar kans op de titel 'Uitblinker 2015'.

De Uitblinker is een prijs voor professionele reinigers, straatvegers en medewerkers afvalbeheer die zich op een bijzondere wijze hebben ingezet om Nederland weer een stukje schoner te maken. De prijs is een initiatief van de NVRD. Dit jaar is het Vierdaagseteam van Dar genomineerd voor de prijs, meldt Dar trots.

De Vierdaagseweek is een week vol feesten, wandelaars, drukte, gezelligheid en vooral ook een week vol met afval. Alleen belandt lang niet al dat afval in de daarvoor bestemde prullenbakken en afvalzakken, maar ook gewoon op straat. Dit jaar zamelde het Vierdaagseteam dat bestaat uit 60 medewerkers liefst 400 ton aan afval in.

De gemeente Nijmegen en Dar zijn naar eigen zeggen dan ook erg trots op het Vierdaagseteam. Het team zorgt er immers ieder jaar weer voor dat elke dag al het afval van de Vierdaagse(feesten) wordt opgeruimd en het centrum van Nijmegen er spic en span uitziet. De gemeente en Dar doen dan ook een oproep aan bewoners en vierdaagseliefhebbers om vooral op het Vierdaagseteam van Dar te stemmen. Stemmen voor de Uitblinker 2015 kan nog tot en met 10 november via: www.uitblinker2015.nl.

Meer weten over Dar NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website