Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 18 januari 2016

RvC AEB uitgebreid met twee leden

Pieter ter Kuile en Marc van 't Noordende zijn de nieuwe leden van de Raad van Commissarissen (RvC) van AEB Amsterdam.

Het college van B en W van Amsterdam heeft ingestemd met de benoeming van beide heren met ingang van 1 januari 2016. Naast Ter Kuile en Van ’t Noordende bestaat de RvC verder uit Marianne van Leeuwen (voorzitter), Mirjam Nouwen en Gaston Sporre ( tot 31/12/2016).

Pieter ter Kuile.

Pieter ter Kuile

Pieter ter Kuile is voorgedragen vanwege zijn ervaring in business development, zijn deskundigheid en ervaring met alle facetten van de finance functie en zijn ervaring als toezichthouder. Hij werkte onder meer bij Kempen & Co in corporate finance en als consultant bij McKinsey & Co. Ter Kuile is commissaris bij KiKa, PharmaCell en Bronwaterleiding Doorn.

Marc van 't Noordende.

Marc van 't Noordende

Marc van ’t Noordende is een ervaren executive in het leiden van bedrijven in binnen- en buitenland, met veel kennis van de energie- en afvalbranche. Hij werkte onder meer bij AkzoNobel, Gemini Consulting & Services, Proteïn Genetics en was lid van de Raad van Bestuur van Essent met in zijn portefeuille onder andere afvalverwerking. Van ‘t Noordende is ook toezichthouder bij Delta, Berenschot en ICE Endex (beurs voor energie termijncontracten).

 

Meer weten over AEB Amsterdam?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website