Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 28 juni 2023

Inzendingen voor Student Recycling Award geopend

Studenten die een studie afronden op het gebied van circulariteit, kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de Student Recycling Award.

Branchevereniging BRBS Recycling, organisator en initiator, heeft de inschrijving voor deze prijs geopend en wil met deze prijs een podium bieden voor onderzoeken, scripties en verslagen waar toekomst in zit. Voor studenten en opleiders is de Student Recycling Award de kans om een onderzoek, scriptie of verslag onder de aandacht te brengen van een professionele jury en een diversiteit aan potentiële werkgevers. Het kan gaan om materiaalkundig onderzoek, beleids- en managementstudies, processen, ontwerp, chemie en businessmodellen. Zolang milieu, grondstoffen, duurzaamheid en/of circulariteit maar centraal staan.

Ook voor bedrijven is deze prijs interessant. Onderzoek en kennis zijn een onmisbare schakel om te komen tot een circulaire economie, vindt BRBS Recycling. Het aanboren en ontwikkelen van talent, ideeën en praktische oplossingen is nodig om de doelen te behalen.

De winnaar van de Student Recycling Award ontvangt een geldprijs  van 500 euro en publiciteit in onder meer het magazine van de branchevereniging. De uitreiking vindt plaats op 21 november, tijdens het Recyclingsymposium. Inzendingen zijn mogelijk tot en met 15 oktober.

Gerelateerde artikelen