Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 09 januari 2017

Van Werven en Bollegraaf in de run voor ondernemersprijs

Zowel Van Werven als Bollegraaf hebben afgelopen jaar een brancheprijs gewonnen van het Nationale Business Succes Award instituut. Daarom komen beide bedrijven nu ook in aanmerking voor de Finale Award.

Van Werven kunststofrecycling is in juni 2016 uitgeroepen tot winnaar in de recyclingbranche. Bollegraaf won in september een Award in de categorie recyclingmachine-branche. Beide bedrijven dingen nu mee in de race om de overall prijs: de Nationale Business Succes Award 2016. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan toonaangevende bedrijven met een voorbeeldfunctie in de branche.

Vanaf gistermiddag 14 uur tot zondag 15 januari 14.00 uur kan gestemd worden. De vijf bedrijven met de meeste stemmen komen in de finale en maken kans op de Finale Award. Wie er gewonnen heeft, wordt op donderdag 2 februari bekend gemaakt.

Stemmen kan door 6755 (Van Werven) of 4646 (Bollegraaf) te sms-en naar 4422.   

Business award

Het Nationaal Business Succes Award Instituut is organisator van een competitie tussen Nederlandse ondernemingen met succes als selectiecriterium. Om in aanmerking te komen voor de ondernemersprijs moet een bedrijf eerst door het instituut en een nominatiecommissie geselecteerd worden voor een top 5-nominatielijst per branche. Dit gebeurt volgens de organisatie onafhankelijk en op basis van duidelijke, vaststaande criteria. Aan deze voorselectie zijn geen kosten verbonden.

De vijf genomineerden in iedere branche worden wel om een ‘deelnemersbijdrage’ verzocht voor de volgende ronde om mee te dingen naar een geldprijs van 100.000 euro. Deze bedrijven krijgen uitgebreide media-exposure. Hiervoor werkt het instituut samen met mediapartners RTL (wekelijks programma), Het Financieele Dagblad, Algemeen Dagblad en Management Team (wekelijks of maandelijks een paginagrote advertentie).

Meer weten over Bollegraaf Recycling Solutions?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Kunststof Recycling Van Werven B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website