Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 03 januari 2017

Groeiend Verhoeven kiest voor software PieterBas

Afvalinzamelaar Verhoeven uit Hilvarenbeek groeit. Inmiddels heeft het bedrijf vier vestigingen. Daar past ook nieuwe software bij.

Verhoeven is gespecialiseerd in afvalinzameling, bouwstoffen, transport en containerverhuur. Het bedrijf is al ruim 10 jaar geautomatiseerd met PieterBas, maar nu het bedrijf groeit is het gebaat bij nieuwe software. Door nu over te stappen op PB4All kan Verhoeven op de vier locaties de weegbruggen automatiseren, inclusief de digitale weegbon. Na weging wordt het gewicht direct doorgeschoten naar de backoffice en klaargezet voor facturatie waarna de nota digitaal wordt verstuurd.

App voor onderweg

Verhoeven gaat orders ook onderweg mobiel uitvoeren. Daarvoor worden acht voertuigen uitgerust met de tablet-boordcomputer van PieterBas. Vanuit één app kunnen orders makkelijk en snel worden afgehandeld, inclusief het binnenhalen van de digitale begeleidingsbrief op de tablet en het onbemand wegen met de WeegApp. Omdat chauffeurs en planners hierdoor efficiënter kunnen werken, levert dit per saldo een aanzienlijke kostenbesparing op.

Productie en voorraden

Met de upgrade naar PB4All gaat Verhoeven ook de productie en voorraden automatiseren met de module productie- en voorraadbeheer van PieterBas. Daardoor kan Verhoeven op de grondbank die de vestiging in Breda heeft alle afval-, productie- en grondstofstromen registreren en monitoren, inclusief de (tussen)voorraden. Van samengevoegde partijen is daardoor bekend uit welke subpartijen ze zijn opgebouwd. Bovendien hebben ze elk hun eigen keuringscertificaat.

Meer weten over PieterBas Automatisering?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website