BWaste International BV

 

Adres:Postbus 132
7400 AC Deventer
Tel:0570-600281
Fax:0570-600119
E-mail:info@bwaste.nl
Website: www.bwaste.nl
Twitter:
LinkedIn:
Facebook:
YouTube:
Informatie
Full concept: One stop shopping
BWaste en haar zusterorganisaties BroNij, Ferro-Fix, Mic-o-Data en Beek Container Groep gaan uit van een One Stop Shopping concept dat gericht is op het van A tm Z leveren van producten en diensten.
BWaste is nadrukkelijk gericht op de productie, levering en implementatie van 'slimme' afvalinzamelsystemen bij gemeenten.
Zij draagt daarbij zorg voor een productie conform alle wettelijke normeringen (o.a. DIN en ISO 1461, NEN EN 13071, ISO 14001, CE,KOMO KIWA, TÜV EN13071, ITS keurmerk, ISO 9001, VCA**) en de gehele projectcoördinatie van productie, locatie onderzoeken tot en met de oplevering in de straat. Nadat de containers zijn opgeleverd en ingebruik genomen worden wordt de containers overgedragen aan de service afdeling van BWaste. BWaste Service zorgt ervoor dat het containerpark in uitstekende technische - en esthetische staat blijft en wordt onderworpen aan alle benodigde inspecties en keuringen.

BWaste heeft in eigen beheer toegangscontrole elektronica en bijbehorende software ontwikkeld. Ook de bij inmiddels meer dan 250 gebruikers(gemeenten en inzamelaars) alom bekende AWRS(Advanced Waste Registration System) software is in eigen beheer ontworpen.
Daarnaast levert Bwaste vulgraadsensoren en de software teneinde het afvalinzamelingsproces op basis van data te kunnen optimaliseren.