Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 27 items gevonden.

Sorteren op  

European Bioplastics Conference

De 15e editie van de European Bioplastics Conference, georganiseerd door EUBP.

Pollutec 2020

Milieutechnologiebeurs met een zwaar accent op afval en sterk internationaal karakter. In verband met de coronacrisis vindt het evenement dit jaar online plaats.

Circular Economy Lab: Circulaire dataservers

Het 23e Circular Economy Lab draait om circulaire oplossingen voor dataservers en datacenter hubs. Het lab wordt georganiseerd in samenwerking met het Amsterdam Economic Board.

AO Circulaire Economie

Op de agenda van dit Algemeen Overleg staat onder meer de monitoring van het Plastic Pact en de acties naar aanleiding van de Taskforce Herijking Afvalstoffen.

Kunststoffen Online 2020

Jaarlijkse kunststoffenbeurs voor de hele keten. De fysieke editie is geannuleerd vanwege de coronapandemie, maar in plaats daarvan is er een online evenement.

PRSE Virtual

Driedaagse conferentie georganiseerd door Plastics Recyclers Europe ter vervanging van de beurs die in oktober zou worden gehouden. Inclusief uitreiking Plastics Recycling Awards Europe.
De conference gaat in op de nieuwste ontwikkelingen in kunststofrecycling en praktische oplossingen voor circulair en duurzaam gebruik van kunststoffen, omgaan met kunststofafval en beter ontwerp voor recycling. Tijdens de materiaalsessies worden de uitdagingen, problemen en kansen binnen de sector voor kunststofrecycling grondig onderzocht. Gesponsorde 'Ask the Expert'-livestreams met Q & A's worden ook dagelijks uitgevoerd.

Kansen voor de BV Nederland in de circulaire economie

In een DWDD-setting spreken vier vooraanstaande gasten:
- EU-parlementariër Jan Huitema (tevens EU-rapporteur circulaire economie)
- Hoofd marketing en communicatie Koninklijke Auping, Ine Stultjens
- CEO Suez Nederland, Wieger Droogh,
- Vice President Foods Unilever Benelux, Debora van der Zee,
over de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in een circulaire economie.

Jaarsymposium Circulaire Maakindustrie 2020

Symposium over de ontwikkelingen en de successen in de maakindustrie rond circulair ondernemen. Het programma bestaat uit een online seminar op de eerste dag, en workshops op de tweede.

Circulaire Economie Festival

Het Circulaire Economie Festival brengt mensen samen met als doel het versnellen van de transitie naar een Circulaire Economie. Dit jaar staan drie thema's centraal: awareness, circulaire businessmodellen en (keten)samenwerking.

Werkconferentie Financiering Circulaire Initiatieven

Webinars over de mogelijkheid van meer financieringsmogelijkheden voor circulaire initiatieven. De focus ligt op verschillende financieringsvormen en hoe die gezamenlijk kunnen zorgen voor meer financieringsmogelijkheden voor circulaire initiatieven.

Webinar Gezond en Veilig Werken

Webinar van Nen over (internationale) afspraken voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Week van de Circulaire Economie 2021

Week georganiseerd door circulairondernemen.nl waarin bedrijven kunnen ontdekken of de circulaire economie ook iets voor hen is. Bijeenkomsten voor verschillende bedrijfstakken en specialisaties over circulaire oplossingen, ideeën en businesscases.

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en partners organiseren de derde jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie.

Petcore Europe 2021

Dit jaar is het thema van de jaarlijkse Petcore Europe-conferentie de circulaire pet-economie in een post-corona economie.

Week van de Afvalhelden

Met de Week van de Afvalhelden wil de NVRD, samen met al haar leden, de vakmannen en -vrouwen die in onze branche werkzaam zijn in het zonnetje zetten.

Building Holland 2021

Jaarlijkse bouwbeurs met ook aandacht voor duurzaamheid en circulaire economie.

Waste-to-Resources 2021

Conferentie over mechanical biological treatment (MBT) van huishoudelijk afval en herwinningsinstallaties (MRF) met sorteertechnologieën gebaseerd op sensoren. Dit is de 9e editie.

NVRD Jaarcongres 2021

Het NVRD Jaarcongres 2020 wordt georganiseerd in samenwerking met Cure. Het thema dit jaar is 'Innovatie en de rol van de overheid'.

Dit is het vervangende evenement voor het jaarcongres van 2020, dat in verband met de verspreiding van het coronavirus niet door kon gaan.

A Circular Future with Plastics

De jaarlijkse bijeenkomst van EuPC wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Belgische verenigingen Agoria en Essenscia - Polymatters.

Dit evenement is in verband met het coronavirus verplaatst van juni 2020 naar mei 2021.

Plastics Recycling World Expo

Internationale beurs voor plasticrecycling.

  │1  2  │    Volgende