[map]

 

Gevonden: 8 resultaten

Verkoop van vuilniswagens


Bedrijf & informatiePlaats

Clean Mat Trucks B.V.

In- en verkoop en verhuur (voor zowel korte- als langetermijnverhuur) van reinigingsvoertuigen en bedrijfswagens. Tevens reparatie en onderhoud van bovengenoemde voertuigen in een specialistische werkplaats. Clean Mat Carrosserie B.V. is gespecialiseerd in het verrichten van constructie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan vrachtwagens, aanhangwagens en trailers.

Zetten

Geesinknorba

De totaalleverancier van oplossingen voor uw afvaltransport. GeesinkNorba is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor een breed spectrum aan wensen op het gebied van afvalinzameling- en transport. Onze hoogwaardige producten en diensten zijn gericht op effectieve afvalinzameling en -verdichting. Wij bieden een complete lijn afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende containers en stationaire persen aan voor een groeiend pakket aan toepassingen.

Emmeloord

Haller Benelux bv

Haller Benelux bv is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van afvalinzamelvoertuigen voor huishoudelijk en industrieel afval.

Hedel

Hiab Benelux BV

Hiab is in de wereld marktleider voor de levering van laad- en lossystemen voor de afvalinzamelingsmarkt.

Meppel

Terberg Matec Nederland B.V.

logo

Terberg Matec Nederland BV is uw leverancier voor een allesomvattend programma aan afvalinzamelsystemen, bestaande uit; hydraulische en elektrische containerbeladingssystemen, achterladers, zijladers, frontladers, veegmachines, veegvuilcarrosserieën, alsook container weeg- en/of registratiesystemen.

IJsselstein

Uitenhage Verhuur B.V.

Verhuur van: huisvuilwagens (tevens met kraan), containerwagens, haak- & kraanwagens en strooiwagens.

Wateringen

Van Schijndel Maasbracht B.V.

logo

- Van Schijndel is producent en leverancier van Afval- en Archief inzamelvoertuigen en mobiele (documenten) Shredder systemen. - Daarnaast leveren wij een compleet pakket onderdelen voor inzamelvoertuigen en beladingssystemen. - Tevens revisie van alle merken inzamelvoertuigen en beladingssystemen.

Maasbracht

VDL Translift bv

VDL Translift, dé zijladerspecialist, is toonaangevend producent van afvalinzamel- en transportsystemen.

Dronten
Bedrijf & informatiePlaats