[map]

 

Gevonden: 3 resultaten

Veiligheidsproducten voor machines voor recycling & afvalverwerking


Bedrijf & informatiePlaats

Bollegraaf Recycling Solutions

Onder de handelsnaam Bollegraaf Recycling Solutions engineren, produceren en installeren Bollegraaf Recycling Machinery en Lubo Systems, wereldwijd doordachte recyclingsystemen en -machines voor afvalverwerkende industrieën, als de recycling van huishoudelijk afval, kunststof, papier en karton, GFT en bouw- en sloopafval.

Appingedam

Brigade Electronics BV

Brigade Electronics, marktleider en specialist in voertuig-veiligheidssystemen. Wereldwijd gevestigd waardoor u verzekerd bent van uitstekende service en advies op maat, waar u zich ook bevindt. Leverancier van 360° rond camera-systemen waardoor dode hoeken voorgoed tot het verleden behoren!

Oldenzaal

Pon Equipment BV

Pon Equipment B.V. is sinds 1 juli 2006 importeur voor Komptech shredders, chippers, windshifters, recyclingmachines, zeefinstallaties, trommelzeefmachines, sterrenzeefmachines, sorteerinstallaties en omzetters in de Benelux. En heeft sinds 2016 het dealerschap van Mc Closkey International. Pon Equipment heeft het Komptech dealerschap overgenomen van Geveke Special Products, dat al jaren bekend staat als specialist in waste- en recyclingtechniek. Komptech is Europees marktleider in zowel stationaire als m...

Almere
Bedrijf & informatiePlaats