Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 39 items gevonden.

Sorteren op  

Handelsmissie Californië

Handelsmissie naar Californië, gericht op circulaire economie, duurzame mobiliteit en resilience met staatssecretaris Van Veldhoven.

Zero Afval Salon

Leefmilieu Brussel organiseert een bijeenkomst over 'zero waste', met afzonderlijke dagen voor professionals en het grote publiek.

Biocomposites Conference

Congres over biocomposieten van hout en natuurlijke vezels, die plastic kunnen vervangen.

Europese Week van de Afvalvermindering

De Europese Week van de Afvalvermindering is een initiatief ter bevordering van sensibiliseringsacties rond een duurzaam grondstof- en afvalbeheer gedurende één week.

Minisymposium Attero

Minisymposium van Attero met als thema 'Klimaat, energie en circulaire economie: Bereid je voor op de toekomst.'

Innovatiemissie Smart City Expo World Congress 2019 Barcelona

Innovatiemissie van de RVO.nl naar het Smart City Expo World Congress in Barcelona. Circulaire economie is één van de vijf onderwerpen die centraal staan.

Cleantech & Circular Economy oriëntatiereis Kopenhagen

Adenda organiseert een State-of-the-Art en Innovaties oriëntatiereis naar Kopenhagen, topcluster voor CleanTech en Circulaire Economy.

Future Proof Plastics

Vanuit verbinding in discussie gaan over rubber en kunststof. Dat is het doel van Future Proof Plastics 2019. Vertegenwoordigers uit de industrie, het bedrijfsleven, de overheid, kennisinstellingen, retail, NGO's en recycling treffen elkaar.

Paper & Beyond

Jaarlijks congres van Cepi over papierproductie en -verwerking.

Circular Economy Hotspot 2019

Na Nederland, Luxemburg en Schotland is het dit jaar de beurt aan België om de Circular Economy Hotspot 2019 te verwelkomen. Twee dagen lang staan de internationale spots op Belgische bedrijven die innoveren in de circulaire economie. Organisator is het Verbond van Belgische Ondernemingen, de grootste werkgeversorganisatie van België, die lobbyt voor een gezonde economie.

Recycling 2019

Vakbeurs voor de volledige recyclingbranche. Het evenement wordt voor het tiende jaar op rij georganiseerd. De thema's dit jaar zijn 'veilig, kunststof en duurzaam'.

Workshop Funding the circular economy in Europe

Workshop van Cicerone voor beleidsmakers, bedrijven en universiteiten, over het financieren van de Europese circulaire economie.

Regiodagen CE-aanpak (Gelderland en Overijssel)

Het Rijk organiseert samen met IPO, VNG en de UvW de Regiodagen CE-aanpak, over de Nederlandse ambitie om in 2050 volledig circulair te zijn.

Kwaliteit & gft-afval: een kijkje in de keten

Een congres over de kwaliteit van gft-afval en compostering, georganiseerd door Vang-HHA en de VA.

Recyclingsymposium

Recyclingsymposium georganiseerd door FHG, Envaqua en BRBS Recycling. Het symposium is onderdeel van de Recyclingbeurs. Het thema dit jaar is 'Van Droom Naar Realiteit'.

Plastics Recyclers Annual Meeting 2019

Jaarlijkse bijeenkomst van Plastic Recyclers Europe.

Kennisbijeenkomst Gemeenteprogramma Zwerfafval

De Kennisbijeenkomsten van NederlandSchoon zijn praktische, interactieve sessies speciaal voor beleidsmedewerkers en bestuurders die meer wil weten over hoe je in je gemeente aan de slag gaat met een integrale zwerfafvalaanpak. Deze editie gaat over slimmer schoonhouden en handhaving.

2e Minisymposium Logistiek Bedrijfsafval

In november 2018 organiseerde Rijkswaterstaat Leefomgeving het mini-symposium Slimme Logistiek Bedrijfsafval. In het daaropvolgende jaar hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan, dus is er nu een tweede editie.

Kennissessie Circulariteit en m.e.r.

Kennissessie over de invloed van de circulaire economie op milieueffectrapportages. De doelgroep bestaat uit medewerkers bij gemeenten, provincies en adviesbureaus.

European Bioplastics Conference

De 14e editie van de European Bioplastics Conference, georganiseerd door EUBP.