Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 36 items gevonden.

Sorteren op  

Week van de Afvalhelden

Met de Week van de Afvalhelden wil de NVRD, samen met al haar leden, de vakmannen en -vrouwen die in onze branche werkzaam zijn in het zonnetje zetten.

Grote Klimaat Oplossingen Congres

Congres van VMM dat actiepunten oplevert voor tastbare oplossingen voor de klimaatproblematiek. Dit is de tweede editie.

SO Milieuraad

Schriftelijk Overleg over de Milieuraad van 18 maart.

Webinar Multiple Loop Recycling: what are the challenges?

Webinar van Petcore over de uitdagingen van multiple loop recycling.

Webinar Subsidie circulaire ketenprojecten

Webinar over de Subsidie circulaire ketenprojecten. Vanaf 1 april kunnen ondernemers hiervoor weer aanvragen indienen.

Webinar Meetbaar maken van Circulariteit

De gebouwde omgeving moet in 2050 100 procent circulair zijn. Maar hoe maak je dit meetbaar? De webinar Meetbaar maken van Circulariteit, georganiseerd door TVVL regio Limburg, biedt antwoorden.

Kansenwebinar over afval en circulaire economie in Ghana en Nigeria

Afval is een van de grote uitdagingen in de snelgroeiende steden in Ghana en Nigeria. Er is echter steeds meer aandacht voor recycling en circulaire oplossingen. Welke Nederlandse oplossingen kunnen bijdragen aan een mogelijke verbetering?

Webinar Kunststoffen van Attero

Webinar van Attero over het toepassen van gerecyclede content in producten.

Circular Plastics Conference 2021: Design for recycling and thermochemical depolymerization

De Circular Plastics Conference 2021 bestaat uit zes sessies over verschillende thema's. Deze derde sessie bestaat uit twee delen, over design for recycling en thermische behandeling van plastics.

Landelijke Opschoondag 2021

Met De Landelijke Opschoondag ruimen inwoners van honderden gemeenten op feestelijke wijze zwerfafval op. In verband met de coronacrisis is de actie dit jaar aangepast, met aandacht voor veiligheid en afstand.

Batteries' recycling: energising the EU green transition

Fead en de Europese Commissie organiseren een evenement over de recycling van batterijen.

CEWaste Final Event

Slotevenement van CEWaste, een Europees project voor de ontwikkeling van een vrijwillige certificering voor afvalinzameling en -verwerking.

Building Holland 2021

Jaarlijkse bouwbeurs met ook aandacht voor duurzaamheid en circulaire economie.

Masterclass: Circulair en inclusief ondernemen

Met de Universiteit Utrecht heeft MVO Nederland het afgelopen jaar onderzocht hoe bedrijven circulair en inclusief ondernemen aanpakken. In deze masterclass worden de opgedane inzichten gedeeld.

NVRDtalk over gladheid: Gladheidbeheer in extreme winters

Reinier van den Berg is meteoroloog en bekend geworden als weerman bij het RTL. Hij kijkt in deze online talk terug op de afgelopen winterperiode en vertelt wat gladheidbeheerders de komende jaren te wachten staat.

Masterclass Recycling of Household Packaging

Online masterclass van Suez over de recycling van huishudeljke verpakkingen. De masterclass beslaat vier online-groeps-sessies. Daarnaast krijgen deelnemende organisaties een 1-op-1 vragenuur waarin ze hele specifieke vragen kunnen stellen over hun verpakkingen.

Circular Plastics Conference 2021: mechanical recycling and EPR systems

De Circular Plastics Conference 2021 bestaat uit zes sessies over verschillende thema's. Deze vierde sessie bestaat uit twee delen, over mechanische recycling en producentenverantwoordelijkheid.

Festival of Circular Economy

Congres over de circulaire economie, georganiseerd door de Britse branchevereniging CIWM.

Circular Plastics Conference 2021: Chemical depolymerisation and product stewardship

De Circular Plastics Conference 2021 bestaat uit zes sessies over verschillende thema's. Deze vijfde sessie bestaat uit twee delen, over chemische recycling en productbeheer.

Waste-to-Resources 2021

Conferentie over mechanical biological treatment (MBT) van huishoudelijk afval en herwinningsinstallaties (MRF) met sorteertechnologieën gebaseerd op sensoren. Dit is de 9e editie.

  │1  2  │    Volgende