Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 39 items gevonden.

Sorteren op  

Masterclass Recycling of Household Packaging

Online masterclass van Suez over de recycling van huishudeljke verpakkingen. De masterclass beslaat vier online-groeps-sessies. Daarnaast krijgen deelnemende organisaties een 1-op-1 vragenuur waarin ze hele specifieke vragen kunnen stellen over hun verpakkingen.

Festival of Circular Economy

Congres over de circulaire economie, georganiseerd door de Britse branchevereniging CIWM.

Strategic Research Needs for the European Plastics and Composites Industry 2021

ECP4, het Europees platform voor de plastics- en composietenindustrie, organiseert een tweejaarlijkse conferentie over welk strategisch onderzoek nodig is voor deze sectoren. Deze editie staat in het teken van de circulaire economie.

Workshop Recyclecheck vormvaste kunststof verpakkingen

Workshop van het KIDV om de Recyclecheck verder toe te lichten.

Webinar Deposit for Reuse and Deposit for Recycling: European Views

Petcore Europe organiseert een webinar over statiegeld voor hergebruik en recycling en verschillende praktijkvoorbeelden binnen Europa.

Webinar: Wat is een circulaire milieustraat?

Webinar van Madaster en Modulo over de circulaire milieustraat: waarom is die belangrijk en hoe richt je er een in?

Circular Plastics Conference 2021: Chemical depolymerisation and product stewardship

De Circular Plastics Conference 2021 bestaat uit zes sessies over verschillende thema's. Deze vijfde sessie bestaat uit twee delen, over chemische recycling en productbeheer.

Start normcommissie 'Plastics in het milieu'

De kick-offbijeenkomst voor de oprichting van een Nederlandse normcommissie voor plastics in het milieu, georganiseerd door Nen.

eREC - Digital Recycling Expo

Een virtuele beurs en congres voor de afval- en recyclingsector. Bedrijven kunnen zichzelf digitaal presenteren, er vinden webinars en online discussiefora plaats.

Waste-to-Resources 2021

Conferentie over mechanical biological treatment (MBT) van huishoudelijk afval en herwinningsinstallaties (MRF) met sorteertechnologieën gebaseerd op sensoren. Dit is de 9e editie.

Renewable Materials Conference 2021

Online congres over hernieuwbare grondstoffen, van chemicaliën tot plastics en composieten.

Re-use & Repair Online Study Tour

Online seminar van Rreuse over het stimuleren van reparatie en hergebruik. De doelgroep is gemeenten en publieke afvalbedrijven.

Redesigning the Value Chain: Textiel

Het Lectorenplatform Circulaire Economie organiseert met onderzoekers en bedrijfsleven een bijeenkomst over de recycling van textiel en het vinden van hoogwaardige toepassingen die relevant zijn voor het bedrijfsleven.

NVRD Jaarcongres 2021

Het NVRD Jaarcongres 2021 wordt georganiseerd in samenwerking met Cure. Het thema dit jaar is 'Innovatie en de rol van de overheid'.

Dit is het vervangende evenement voor het jaarcongres van 2020, dat in verband met de verspreiding van het coronavirus niet door kon gaan.

Circular Plastics Conference 2021: Lessons learned, steps to take

De Circular Plastics Conference 2021 bestaat uit zes sessies over verschillende thema's. Deze zesde sessie vat alle input samen en kijkt vooruit naar de volgende stappen die gezet kunnen worden.

Together in the Fight Against Environmental Crime

Online congres over de strijd tegen milieucriminaliteit, georganiseerd door ENPE, EUFJE, EnviCrimeNet en Impel. Deze vier partijen brengen samen alle relevante partijen aan tafel.

AO Circulaire Economie

Op de agenda van dit Algemeen Overleg staan onder meer de aankondiging van het eerste Circulair Materialenplan, statiegeld op blik en maatschappelijk verantwoord inkopen.

Commissiedebat Circulaire economie

Debat over de circulaire economie van de vaste kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat. Op de agenda staan onder meer de wijziging van het Lap3 en statiegeld op blik.

A Circular Future with Plastics

De jaarlijkse bijeenkomst van EuPC wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Belgische verenigingen Agoria en Essenscia - Polymatters.

Dit evenement is in verband met het coronavirus verplaatst van juni 2020 naar mei 2021.

Week Zonder Afval

Initiatief van Milieu Centraal, waarbij het publiek wordt uitgedaagd om een week lang zo min mogelijk afval weg te gooien.

  │1  2  │    Volgende