Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 43 items gevonden.

Sorteren op  

eREC - Digital Recycling Expo

Een virtuele beurs en congres voor de afval- en recyclingsector. Bedrijven kunnen zichzelf digitaal presenteren, er vinden webinars en online discussiefora plaats.

NVRDTalk: Klimaatimpact afvalscheiding huishoudelijk afval

Begin 2021 is het onderzoek 'Klimaatimpact van afvalverwerkingsroutes in Nederland gepubliceerd. Tijdens deze NVRDTalk zal Marijn Bijleveld van CE Delft het onderzoek toelichten.

Waste-to-Resources 2021

Conferentie over mechanical biological treatment (MBT) van huishoudelijk afval en herwinningsinstallaties (MRF) met sorteertechnologieën gebaseerd op sensoren. Dit is de 9e editie.

Renewable Materials Conference 2021

Online congres over hernieuwbare grondstoffen, van chemicaliën tot plastics en composieten.

Re-use & Repair Online Study Tour

Online seminar van Rreuse over het stimuleren van reparatie en hergebruik. De doelgroep is gemeenten en publieke afvalbedrijven.

Redesigning the Value Chain: Textiel

Het Lectorenplatform Circulaire Economie organiseert met onderzoekers en bedrijfsleven een bijeenkomst over de recycling van textiel en het vinden van hoogwaardige toepassingen die relevant zijn voor het bedrijfsleven.

NVRD Jaarcongres 2021

Het NVRD Jaarcongres 2021 wordt georganiseerd in samenwerking met Cure. Het thema dit jaar is 'Innovatie en de rol van de overheid'.

Dit is het vervangende evenement voor het jaarcongres van 2020, dat in verband met de verspreiding van het coronavirus niet door kon gaan.

Circular Plastics Conference 2021: Lessons learned, steps to take

De Circular Plastics Conference 2021 bestaat uit zes sessies over verschillende thema's. Deze zesde sessie vat alle input samen en kijkt vooruit naar de volgende stappen die gezet kunnen worden.

Together in the Fight Against Environmental Crime

Online congres over de strijd tegen milieucriminaliteit, georganiseerd door ENPE, EUFJE, EnviCrimeNet en Impel. Deze vier partijen brengen samen alle relevante partijen aan tafel.

Africa Business Week

RVO.nl organiseert samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de diplomatieke netwerken in betrokken Afrikaanse landen de digitale Africa Business Week. De focus ligt onder meer op de thema's circulaire economie en duurzame energie.

AO Circulaire Economie

Op de agenda van dit Algemeen Overleg staan onder meer de aankondiging van het eerste Circulair Materialenplan, statiegeld op blik en maatschappelijk verantwoord inkopen.

Masterclass Circulair Ondernemen: De uitdagingen

Masterclass van Impact Hub Amsterdam over de uitdagingen op weg naar een circulair businessmodel. Dit is de tweede in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen.

KIDV-Webinar 'Business-to-business models for reusable packaging'

Engelstalig webinar over samenwerkingen tussen bedrijven voor herbruikbare verpakkingen.

A Circular Future with Plastics

De jaarlijkse bijeenkomst van EuPC wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Belgische verenigingen Agoria en Essenscia - Polymatters.

Dit evenement is in verband met het coronavirus verplaatst van juni 2020 naar mei 2021.

Week Zonder Afval

Initiatief van Milieu Centraal, waarbij het publiek wordt uitgedaagd om een week lang zo min mogelijk afval weg te gooien.

EU Green Week 2021

Jaarlijks terugkerende conferentie met beleidsmakers, milieudeskundigen en andere stakeholders, georganiseerd door de Europese Commissie voor Milieu. Dit jaar is het thema 'Zero pollution'.

Week van de Veiligheid 2021

De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche (StAA) organiseert de Week van de Veiligheid. Tijdens de week staat veilig en gezond werken in de afvalbranche centraal.

BIR World Recycling Convention

Internationaal congres over recycling. In verband met de coronacrisis is dit nu een volledig online congres.

Waste Management: combining the circular economy with the zero-pollution ambition

Fead organiseert in het kader van de EU Green Week een discussie over de rol van afvalbeheer en circulaire economie in de Europese ambities voor nul vervuiling.

Plastics Recycling World Expo

Internationale beurs voor plasticrecycling.

  │1  2  3  │    Volgende